Herpetobongari-lautapeli

Herpetobongari-lautapeli on kaikille matelijoista ja sammakkoeläimistä kiinnostuneille tarkoitettu lautapeli. Pelissä retkeillään pelimaaston luonnossa ja havaintaan Suomen luonnon matelijoita ja sammakkoeläimiä taidon ja tuurin avulla. Perinteisen mallinen lautapeli on kahden pelaajan peli, ja se sopii kaikille yli 6-vuotiaille. Yhden pelin kesto on 15-30 minuuttia.

Herpetobongari-peli soveltuu käytettäväksi ala-asteen opetuksen tukena, luonnon ystävälle innostukseksi herppeihin tutustumiseen tai ihan vain puhtaasti ajanvietteeksi ystävien kesken. Vaikkapa niille talvipäiville kun herppejä ei voi oikeasti mennä katsomaan maastoon. Pelissä on kyse huvista, mutta pelilauta on suunniteltu niin, että pelatessaan peliä pelaaja myös oppii jotain näistä heikosti tunnetuista eläimistä.

Herpetobongari on julkaistu tee-se-itse-pakettina, jonka kuka tahansa voi maksutta ladata koneelleen tältä sivulta, tulostaa ja askarrella itse pelikuntoon jokaisesta kodista löytyviä tarvikkeita apuna käyttäen. Kun pelin on kerran askarrellut kuntoon, voi sitä pelata lukemattomia kertoja ilman askarteluvaihetta. Lyhyt askartelusessio saksien, liiman ja paperien kanssa vie vain hetken, ja tällä tavalla pystymme levittämään peliä kaikille siitä kiinnostuneille ilmaiseksi. Lasten kanssa touhutessa jo pelin askarteleminen yhdessä pelikuntoon voi olla lapselle elämys, joka tarjoaa ensimmäiset askeleet herppien maailmaan.

Lataa peli PDF-muodossa klikkaamalla alla oleva linkkiä, tulosta väritulostimella, askartele kuntoon ja nauti!

Lataa Herpetobongari-peli tästä
Tiedoston koko on 2,3 Mt

Nautinnollisia pelihetkiä kaikille!

Niina & Joonas Gustafsson
Herpetobongari-pelin kehittäjät

© 1999-2022 | Niina & Joonas Gustafsson