Tietoa sivustosta

Suomen sammakkoeläimet ja matelijat on osa Sammakkolampi-sivustoperhettä.

Sammakkolampi-sivuja ylläpitää aviopari Niina ja Joonas Gustafsson. Olemme harrastaneet herpetologiaa 1980-luvulta lähtien. Liikumme säännöllisesti luonnossa, niin Suomessa kuin ulkomaillakin, luonnonvaraisia sammakkoeläimiä, matelijoita ja muuta luontoa tarkkailemassa.

Vuosien varrella olemme tehneet matelijoiden ja sammakkoeläinten tiimoilta yhteistyötä mm. Luonnonsuojeluliiton, Luonnontieteellisen keskusmuseon ja Korkeasaaren eläintarhan kanssa. Käytännössä opitun lisäksi Joonas on opiskellut sivuaineena eläintiedettä, herpetologiaan painottuen, Helsingin yliopistossa.

Sivustollamme ei ole mainosbannereita tai erityisiä kaupallisia tavoitteita, vaan teemme tätä omaksi iloksemme ja jakaaksemme tietoa kaikille asiasta kiinnostuneille. Ensimmäinen versio Sammakkolammesta ilmestyi nettiin vuonna 1999, ja siitä lähtien sivustoa on ylläpidetty ja päivitetty säännöllisesti.

Jos sivustostamme on ollut sinulle iloa tai hyötyä, täytä  Sammakkolampi-sivujen palautelomake tai lähetä sähköpostia! Mikään ei ole parempi kannustin sivuston jatkuvalle kehittämiselle kuin käyttäjien tyytyväinen palaute. Toki risujakin saa lähettää, asioita voi aina tehdä paremminkin!

Niina ja Joonas Gustafsson 
gustafsson@sammakkolampi.net

 

 

”Pikkupräntti”

Kaikki sivustolla olevat kuvat ja tekstit ovat teoksiamme jollei kuvan/tekstin yhteydessä mainita muuta tekijää. Sivuja tai kuvia ei saa käyttää ilman lupaa millään muulla webbisivulla, muussa julkaisussa tai muussa yhteydessä. Kielto koskee myös kuvien ”hotlinkkaamista” ja kopioimista ilman lupaa ulkopuolisille sivuille, sosiaaliseen mediaan tai painettuihin lehtiin tai muihin julkaisuihin.

Sivustolla esitetyt tiedot ja väittämät perustuvat vuosien varrella syntyneeseen henkilökohtaiseen kokemukseemme, sekä parhaaseen kirjatietoon, jota olemme asioista pystyneet löytämään. On kuitenkin mahdollista, että sivustolla on asiavirheitä tai ohjeita jotka eivät kaikissa tilanteissa ole parhaita mahdollisia. Niinpä toivomme, että jos löydät sivuilta tiedon joka epäilyttää sinua, tarkasta asia myös jostain muualta ja/tai ota yhteyttä meihin.